Alliance Francaise Frederikshavn

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Afholdte

DĂ©gustation des vins de Bourgogne

E-mail Print PDF

Onsdag 26.11.2014 kl. 19.30:

Kom og få en introduktion til et af verdens bedste vinområder: Bourgogne. Vi skal smage 5 forskellige rødvine fra Bourgogne, samtidig med, at vi bliver introduceret til Bourgogne-druerne, de forskellige klassifikationer, kommuner, producenter og årgange, krydret med foredragsholderens egne oplevelser fra hans mange besøg i Bourgogne.

Advokat hos HjulmandKaptain, Casper Nørgaard, har gennem de sidste 10 år interesseret sig for Bourgognevinene. Han har besøgt området 6 gange, og hver gang har han besøgt 12- 15 vinproducenter. I 2009 stiftede Casper Nørgaard Bourgogneklubben, hvor han stadig er formand. Klubben holder hvert år 4-6 vinsmagninger med Bourgognevine. Hver gang med et tema, f.eks. en årgang, en kommune, en producent osv.

Bindende tilmelding senest 12.11.14

Pris: kr. 100,- pr. person

Sted: Hjulmand Kaptain

 

Adventskoncert i Frederikshavn Kirke

E-mail Print PDF

Lørdag 13.12.2014 kl. 11.00

Kom og nyd en stille stund midt i juleforberedelserne. En halv time med dejlig, fransk orgelmusik.

Sted: Frederikshavn Kirke

 

Besøg hos Chrisfish

E-mail Print PDF

Onsdag 21. 01. 2015 kl. 19.30

Besøg hos Chrisfish Danmark A/S

Virksomheden eksporterer fisk og skaldyr til hele verden og især til de sydeuropæiske lande og i stor stil til Frankrig. Virksomheden har ekspanderet siden oprettelsen i 1962 og har salgskontorer i Hirtshals og Hantholm. Kom og hør direktør Niels-Erik Bertelsen og hans franske medarbejder, sales manager for Frankrig, Caroline Beaufrère guide os gennem virksomheden på både fransk og dansk. Af hensyn til traktement bedes man tilmelde sig senest fredag den 16.01.15 inden kl. 12 til formanden.

Sted: Chrisfish A/S, Fiskerihavnsgade 47

 

Témoignage et pensées v/Souha Raad Persson

E-mail Print PDF

Tirsdag 24.02. 2015 kl. 19.30

Témoignage et pensées:

Autour de l’itinéraire d’une vie. Souha Raad Persson qui a déménagé de son pays, Le Liban, et est venue vivre au Danemark, va vous faire part de l’expérience qu’elle mène au nom de l’amour. Elle va souligner les différences et les défis qu’elle rencontre au croisement de deux cultures dans sa vie.Souha Raad Persson va aussi faire un aperçu historique et culturel de la francophonie au Liban, tout en vous introduisant dans le monde de la littérature libano-française.

Sted: HjulmandKaptain

 

Molières Misantropen - Aalborg Teater

E-mail Print PDF

Torsdag 12. 03. 2015 kl. 18.00

Molières Misantropen

Helt ekstraordinært har vi fået tilbudt 40 stk. teaterbilletter med grupperabat til ovennævnte forestilling. Derudover har vi fået tilbudt en introduktion til forestillingen ved cand.mag. Kirsten Hørby, der er Molière ekspert. Aalborg teater stiller lokale til rådighed til introduktionen, der foregår på dansk.

Forestillingen begynder kl. 19.30 og måske kunne vi spise sammen i teatrets café efter introduktionen

Vi fĂĄr gode pladser til kr. 255,- pr. person.

Introduktionen om Molière ved Kirsten Hørby starter kl. 17.30 og varer en lille halv time. Hvis I ved tilmeldingen gør opmærksom på, at I gerne vil spise i Teatercaféen efterfølgende, tilbydes vi en teaterplatte til kr. 185 pr. person.

Først til mølle princippet gælder her. Tag jeres ægtefæller og gode venner med.

Tilmeldingsfrist: lørdag den 28.02.15 kl.12. Tilmelding er bindende og billetter skal betales i forbindelse med tilmelding.

Sted: Aalborg Teater

 

Warning: Illegal string offset 'active' in /var/www/alliancefrancaise-frederikshavn.dk/public_html/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129


Page 8 of 21